tisdag 6 januari 2009

Hopp!

Introducerade den blå tunnan idag, just den hära blå tunnan iaf. Spännande för mej att hoppa över! T hoppade också, men bara om den låg mot staketet, har inte tillräckligt bra följ än lös.

Kris i kamerafrågan! Min gamla trotjänare HP har knäpp sitt sista kort. Letar en ny stöt-och-köldtålig kamera, som man nänns ta med sig i skoteroverallfickan, gärna med filmmöjligheter direkt kompatibelt med windows moveimaker. Stoppar in en av Åsas bilder istället, andra tunnor men samma häst.

Dagens nördnytt

Såg just att "THEM's" erbjudande om att få LHB gratis vid köp av Patterns, gäller hela Januari, alltså även över nästa löning :-) Hihihi :-)

Blåsigt har det varit här i natt, nu är det bara - 2C. Dessie har knöat vid mej hela natten, läskigt när det blåser tycker hon. I går släpade jag in en 200 l regntunna fylld med is in i köket, den var en gång i tiden min havretunna, nu ska den bli lekredskap iallafall över vintern. Bror och far engagerade sig i tinandet av isen, ett litet kvällsprojekt för att rädda köksgolvet om det nu skulle ha visat sig att tunnan läckte. Spänning och lek i vardagen.