fredag 18 februari 2011

Bosse filosoferar

Oj, 777:de inlägget det förra =)

Oc så till något helt annat.

Om jag inte vet hur en sak ska kännas som "färdig", och inte har upplevt detta "färdig", så är det så svårt att motivera sig att fortsätta, eller förstå hur man ska komma dit. När jag vet vad jag letar efter, och vet hur det känns, är det mycket lättare att hålla fast vid den väg jag använder mig för att ta mej fram till målet.

Thorsday

Månsken i kväll, fint!
Bobson fick lite pyssel, lyfte hovar från andra sidan för första gången. Blivit lite lite Bobson senaste tiden, tröstar mej med att han har det bra med sina polare. Bobson är till och med ranghögre än den nya unghästen som kom i helgen ;-)

Tulo fick inte sin två timmars joggingtur med vagn som han skulle behöva, utan det blev lite liberty på ridbanan. Eller lite så där "spring då". Har ganska bra draw, särskiltt om man kommer på att det finns vissa bonuspoång att vara nära, som vila och kanske godis =)

Lite freestyle blev det sen, trav och svängar och lite sideways. Efter en lite fin sidwaysövning hoppade jag av och avslutade. Verkar som att mitt lite tragglande med SW gett resultat. Och som vanligt är det ju jag som måste öve, inte Tulo...                   
                                   ... men jogga, det behöver han. Ska se om jag kan klura ut nåt medrockarden i helgen, eller hur det blir. Tycker det är ganska skönt att rulla på med fettförbränning (för hästen) i en vagn jag. Själv ska ja ju cykla en massa sen, när jag flyttat till Valbo =)