söndag 20 juli 2008

Min vackre Tulo




Tulo och jag hade roligt uppe i padocken idag. Det var han, jag, en massa "obstikles" och några nävar havre. Särskilt det sista var mycket uppskattat!
Tulo hoppade glatt över ett litet hinder jag byggt upp. I övrigt övade vi bla galoppfattningar vilket gick mycket bra, särskilt när man liksom fick havre också! Presseningen lyckades han trassla in sig lite i, så klantigt av mej. Men det löste sig och han knallade upp på den igen, det är det han håller på och funderar ut på bilderna.


Det är så kul hur han föreslår att han ska kliva och trampa på allting, även sånt som jag inte "ser" som tex en sten som sticker upp lite ur marken. Om jag är otydlig, vilket händer rätt ofta, testar han om jag menar att han ska kliva på vad-det -nu -är som finns vid framfötterna. Det är svårt att hinna med allting som händer faktiskt, det finns ju så mycket att hitta under ett varv på 22`linan...

Kryssprototyper

Här är mitt första försök till cavalettikryssen. Ska nog införskaffa lite extra virke till flera när jag köper virke till vippbron, och använda tumstock. Kryssen på bilden är gjorda av gamla sängben och får nog nöja sig med en björkslana. "Nån" som har förslag på lämplig dimension på kryssvirket???

Re-laxa

Envis förkylning som drar ner tempot (Hurry up and get relaxed!!!) Känns lagom att gå hemma och pyssla lite - lätt att ta paus när det behövs.
Har anmält mej till en liten trixtävling i grannbyn, som ska gå av stapeln nästa vecka. Kanske som Norrhälsinge-rallyt, fast utan själva maratonsträckorna då ;-)