söndag 4 januari 2009


Bara för att han var så gullig!

Temperaturväxlingar

Stack ut och red nu igen i kväll, inte lika euforisk som i går men bra :-) Nere dalen är det -17 och vindstilla, men uppe på berget blåste det och var betydligt varmare. Kylan ligger liksom och kryper i dalgångarna.

Datanörd

Sitter inomhus och internetnördar. Försöker skaffa en sitemeter för bloggen på sitemeter.com, men den vill liksom inte riktigt ta. Och fortsätter att titta på videosnuttar på SC-sidan (om man nu kan kalla en timmes film för snutt). -18C ute. Slipper nog cykla till stallet i kväll, det kom hem en bil idag som jag kanske kan låna :)

Minusgrader




Minus 21 idag, Dessie gjorde ett väldigt snabbt besök ute nu på morgonen :) Har tänkt mej långpromenad alt. skidtur idag fast det känns allt bra kallt så länge man sitter kvar inomhus iallafall. Fast det är nog varmare bara man kommer uppåt åsen, och man blir rätt varm av att gå dit också. Äntligen lite riktig vinter =)


En idolbild på Dessie från promenaden i -19 grader. Tassarna knöt sig ett antal gånger så det gällde att hålla farten uppe idag. Men åh så vackert!