lördag 14 april 2012

Premiär med att skicka in Bobson

Erika tittade på och gav tips när jag "particulated" min send och disengage med Tulo, han blev riktigt på G. Försöker komma ihåg att jag är mer rättvis om jag är noga!

Bobson blev det första riktiga lastträningen med. Tidigare har vi lastat genom att jag lett in honom när vi skulle åka nånstans, men idag ställde jag i ordning finkan med pallbockar och planerar att lasta sju dagar i rad. Premiär för att skicka in honom! Gick jättebra, hade ett bakslag, Bobson såg ingen mening med att gå in när kraftfodret, som var allra allra allra längst in i finkan, var slut... Mirakulöst nog så fattade han att han skulle gå på igen, när jag hällt i lite till... Det är alltså fortfarande mest friendly med att skickas in, tänker att det ska vara superroligt!

Gick bort över med E och N sen på promenad med Bosse, och väl där blev det lite åttor, inspirerade av April DVDn. Nytt vara att back in mitt i åttan vid starten, och att även avsluta mitt i. Gjorde skillnad kan jag säga! Sen fick även Bosse en bit send och disengage i circling, jag klurade på sideways (igen!) och avslutade med lite FS, mest passenger, och disengage hindquarter och move forehand. Lättare med baken än med framdelen.