söndag 3 juni 2012

Fet-ridning

Regnat mycket i helgen så det är mycket blött.

Red Tulo efter Salabanan, ca en mil totalt. Särskilt på hemvägen funkade det bra med stretch och böjning.  Efter att jag verkligen funderat ut hur jag ska be honom om det! Funkar några steg i taget, men det tar sig. Och det blev bättre och bättre! På slutet blev det som en betingad reflex nästan kändes det som! Fattas lite tills det blir defaultläget men det känns att det finns hopp om ridningen! Fick även till lite fina övergångar från skritt till trav där han liksom bibehöll stretchen. Tänker mycket på att liksom lyfta min inner höft så han kan träda in med inner bak under sig.
 Skönt att kunna blanda in lite "form" på våra fettbrännarturer. Komma i form i form!
Även fast jag är lite allergisk mot uttrycket "rida i form", det är lite överanvänt. Rida i the sweet spot for the day?

Jag rider bra!
 (Dagens affirmation)

Regnat inne

Regnade hela dan i går, så det blev lite av en  innedag. Var en sväng till hagen och gick en runda till för att leta grimman. Erika var med så det blev en ny vinkling, och så hittade jag den! Det var så regnigt och kallt så det blev inget mer än att kolla hästarna, klia lite och busa lite med Bosse.

Har donat lite inne hemma, hittat lite bortgömda saker och påbörjat en omorganisering av förvaring av div hästpryttlar och egna pryttlar.