lördag 15 september 2012

Littelest


Hängt i hagen hela dan idag. N och M kom och sov middag hos oss ett tag, Bobson stod och hängde länge, även när alla andra gick iväg och drack vatten.




Red Tulo med tanke om att verkligen göra så lite som möjligt, och vara ivägen så lite som möjligt. Hade string runt halsen och en stick som safety net, annars koncentrerade jag mej på att verkligen, verkligen vara på rätt ställe hela tiden. Mycket mycket intressant att skala av allt, liksom.

Vi gjorde även SW från backen, och känns som jag förstått mitt genombrott där. Nu vet jag, vad jag vill ha, att han korsar fram och korsar bak. Blir enkelt, jag vet när det är rätt, vi kan göra lite, tillsammans och det blir bra.

Bosse förvånade mej idag också. Mot slutat av dan gick jag och hämtade verkgrejerna, är hög tid att verka honom nu. Det brukar inte funka så bra att verka honom i hagen, men nu gick det finemang! Misstänker att min stilla, inte i vägen, approch kan ha nåt med det att göra också. Vi har även lekt en hel del med Bosses ben, Bosse och jag, den senaste tiden.