onsdag 9 september 2009

Overdo - har upptäckt att det finns fler mönster än åttor ;)


Bilden illustrerar den mänskliga intensitetsnivån i kväll.

Blev ingen häst på måndag och tisdag.
Upp i kväll för lite playsession. Hade nästan typ en plan;-)
Började med back och sen vidare till cirkling med byte av håll. Hade tänkt öva övergångar neråt genom att hålla sticken framför, men fick inte till det riktigt så då lät jag bli. Fick till fina byten av varv i trav med swinging sholder.
Sen blev jag nog alldeles LBE själv och hittade på tusen övningar ungefär samtidigt som jag tappade fokus över allt, whoops.
Försökte mej på att göra åttor med dubbla linor, intressant, måste komma ihåg att gåååå neeer i teeemmmpooo när vi gör nya saker. Och inte göra 507 nya saker på en kväll. Ska nog fundera lite mer på min Tulo-plan för hösten! Kul!

Lite ridning blev det sen. Corners game, och sen lite Linda Blair-volter, det var riktigt roligt!

Avslutade med en minipromenad med tre hundar, två människor och en häst. Red alla nude, förutom ett brännbollsträ som jag hittade i trädgården, under äppelträden där vi på nåt mystiskt sätt liksom fastnade? Sen blev det alldeles mörkt. Väldans varmt är det. Sen borstade jag igenom allt tagel och sen goseborstade vi och sen ville Tulo hellre vara med mej än med grabbarna i hagen när jag släppte in honom i hagen igen.

Nåja, måste fixa en Plan. Nån som sett till Sickan? (Kanske borde ta in på samma hotell...)