torsdag 18 augusti 2011

Onsdag

Först upp till Bobson och kollade läget, såret i skapet såg fint ut. Kom på att det nog kan vara uppstickande vargtänder som gjort att han blev svullen runt käken.Dom svullnaderna är nu nästan helt borta. Kollade inte ens i går. Betet är väldigt bra, han har tom börjat bli lite fet!

Tulo fick en fettbrännartur till- tadaaa - Svarttjärn! Red med cradel igen och lite lika som förra gången. Fattade även vänster galopp väldigt bra måste jag säga, jag är nog jämnare och tydligare i kroppen själv nu.

Sen övade vi lite till bruks-DM, och nu gick det så bra =) Det sitter kanske inte klockrent, men jag kunde bättre förklara vad jag ville. Benade upp det lite. Först förstå att det är MELLAN bommarna som gäller den den här gången, sedan att man ska back -mellan- bommarna. I vinkel. Ett steg i taget. Jaja, känns som jag lärt mej nåt i alla fall! Eller återlärt.

Har hittat "E-learning" på parelliconnect och tycker att det är jättebra. Finns för närvarande i Level 1, passar ju mer än utmärkt till Sockan och mej. Påminner lite om det gammelgammla "packen", med videor och textförklaring och lite trouble shooting mm. Bra!