tisdag 19 januari 2010

Upp ur soffan lite


Bild från i mars 2009.
Slet mej från snorsoffan och stack upp till stallet och lekte lite med Tun i rörhagen. Har inte varit där sen i lördags pga alla förkylningars lillasyster. Hade jätteroligt =)

Vi gjorde cirkling, eller är det bullseye månne, alltså så där med en tunna. Tulo var tämligen dominant, men det är ganska kul när han blir lekfull! Har ju kännts som om jag bara tragglar och han inte har varit med på noterna, typ som när jag filmade OL3, men nu känns det överlag mycket roligare.
Lite kul att läsa honom när han kaxar till sej och springer iväg och bajsar på en annan bajshög ;-)

Kände mej ganska rasslig själv, så jag frågade på slutet om jag fick rida, alltså att han skulle ta upp mej med halsen och det var nemas problemas. Hade tidgare idag (i soffan) kollat in nya ponnyklubbs DVDn, med en liten del med en veterinär gav mej en aha upplevelse om det där med att "lean in the direction"när man svänger. Har jag säkert hört och sett 2 miljoner gånger förr, men ofta är förståelse-receptorena redan upptagna med annat... Testade nu iaf att luta åt "rätt" håll, och huj va mycke bättre det gick att svänga...