lördag 23 juli 2011

Äntligen ut på tur igen! Mycket skritt, red lite på måfå och hittade en ny rolig väg! På väg hem travade vi lite, och Tulo bjöd på sin häftiga fina travartrav. Måste ju vänja mej för detta är nog bara en västanfläkt jämfört med den lilla Hamsterns gångarter ;-)

Kändes mycket bättre att rida när ryggen inte var låst, ännu mindre låst än förut.
Och i den stora världen, stora problem.
 



 
Strech av ländryggen mjh en fåtölj, och ben. Kan även tryckstretcha ut piriformis genom att luta benen åt höger och vänster. Ännu bättre med ett täcke över benen och kanske lite chips och en film.

 

moving

Varit upp en lagomt snabb sväng till Tulo och testat lite moving massage igen. Ganska så mycket bromsar och flugor, och klöver som växer på "ridbanan" så det var lite svårt att att se vilka rörelser som hörde till vad. Men otroligt mycket frustande och hummande, och huvet dök neråt emellanåt. Kan va nåt på spåren.

Min egen rygg känns bättre än på många år, gör det ju som roligare att röra sig! Naprapat + filmtittarstrech av ländryggen sittandes uppochner i en fåtölj. Måste skaffa en sån fåtölj att ha i Valbo!

Gillade Karens "how to ask question" också. Fast nu kan jag ju inte komma åt ND Classrom, och lika bra det just nu. Annars kan jag rekommendera hennes dressage naturally classroom, det jag hann se av det!