lördag 9 oktober 2010

Skakelöglor och energi. Fokus i fokus.

Skulle fixa med inställningar på rockarden idag - äntligen - men bet fast helt på hur skakelhållarna skulle sitta fast i selen så det fick bli lite lek i rörhagen i stället. Ett uppbyggligt och energiboostande pass blev det! Kom på att jag tagit en bild på hur det ska vara förut, tur att den fanns kvar på bloggen :)



Testade lite att flytta Tulo med bara energi, häftigt, det funkade, gäller att koncetrara sig bara, det brast väl lite sen på min koncentrionsfront... Men det blev iaf utmärkt uppväckande inledning av passet för LBI Tulo, så det var bra! Måste ju öva nu, när vi ska gå kurs och allt till veckan!

Övrigt blev det lite mer öva att hoppa upprättstående tunnor. FS övade min egen fokus i styrningen. Började tidigt i passet med OL/Liberty slalom med sån där "energi" flyttningar i sidled. Coolt alltså. Inspirerad av en film som Steve Miller lagt ut på fb om en tjej med en svensklingande namn som var intressant att se. Ligger inte youtube dock så jag kan inte länka. Ingela Larsson Smith heter hon visst kollade jag nu.