lördag 24 januari 2009

Ridhus!

Nu har T och jag invigt ridhuset! Åkte dit sent på lördagkväll för att få vara i fred. När jag väl övertalat honom om nyttan av att åka finka i snöstormen verkade han tycka att det var en rätt kul och intressant sak att besöka ridhuset. Han fick undersöka lös och sen pysslade vi lite online. Avslutade med undemanding med en massa rullande, mysigt! Återkommer med bilder till veckan. Känns enormt roligt med ett tillgängligt ridhus i min lilla by! Äntligen!

Snöväder + lördagsvardag

Har varit uppe stallet i det alltmer tilltagande snöandet. Just nu är det vindstilla men nyss snöade det sidvärts. Hängde i stallet ett tag och mockade lite och snackade, provade lite olika sadlar, kammade ut svansen och sånt där och Tulo strosade runt och provade olika boxar att stå i samt åt hö på gången.
Få se om det kan bli nån ridhusresa till kvällen, har ingen lust att riskera att spendera lördagskvällen i en snödriva. Provade även den televerks-orangea grimman jag köpte i tyskland (carrot-halter??) till att ha i transporten. Kan kanske sätta på lite gröna tofsar så ser han ut som irländska flaggan, eller som en morot.