måndag 21 mars 2011

Mest om B

Lite högre temp idag än i går, men fortfarande inte alls särskillt svullen var han. Pigg och framåt ändå och smaskade i sig sin extramat med god aptit. Har tom lärt sig att inte välta ur maten ur plasthandfatet han får maten i - blir mer in i munnen och mindre bort i snön då .

Tog vår promenad sen, och fortsatte att öva på att stanna, gå igång och trava när jag tyckte att det skulle vara bra. Och ganska mycket rep runt kroppen och bakbenen, känns lovande inför inkörningen för han har verkligen inte vekrakat tycka att det varit nåt särskillt med repet. Går mycket i zon 5 också. Och vid våra "nosa och titta" pauser blir det även övning på att kliva på repet. Måste säga att idag är jag mycket nöjd med den lilla pållen, ävan om jag undrar vad jag håller på med, går bakom en hästrumpa i mörkret och halkan en måndagskväll. En hästrumpa med en mycket gullig liten vit fläck på =)

Jag har näven en häst som heter Tulo, han har semester. Hans PT vabbar.

Morgonpromednade med Bobbysocks

Varit ut på en morgonpromenad med Bobbysocks för att håll ev svullnad nere. Liite svullen var han kanske innan promenaden, men det försvann fort.

Roligt att vara ute och gå med honom, vi kollar in olika saker i omgivningen, och han får vänja sig vid mej i zon fem, samt han linan lite överallt och lite körkommandon för stopp, gå och trava. Och han verkar mer och mer LBI tycker jag.