tisdag 22 september 2009

Snappy, munrulle.

Det börjar bli lite så där Macahan på löven =)

Kom hem i skymningen från jobbet så det fick bli en underhållstur till Svtj igen. Dessie iförd reflextäcke med en påsydd blinkmojäng på, så hon syntes bra förutom när hon rullade sig och kom åt avstängningsknappen. Ska testa och sy fast lysgrejen tvärsöver ryggen istället för längs med. Helt mörkt och stjärnklart när vi kom tillbaka till stallet, blåsigt och 16 grader varmt.

Innan ridturen blev det lite OL. Backningen behövdes shapas lite. SW över bryggan, sen åttor för att få till galoppen. Kom in en till häst i hagen, varför jag inte ville gå över till liberty, ifall... Men det blev några riktigt bra palyful snappy halva åttor i galopp! Bästhittils! Snart så =)

Avslutade hästkvällen med borsting och på Tulos begäran lite trixövningar för att få - morötter... Blev halsstrech och stoppa in munrullen i munnen och få tänderna inspekterade, också det den mest odramatiska gången han gjort det. Har inte testat det på flera månader, men sist var jag nog för direkt på och då gillade han det inte.