söndag 23 oktober 2011

Testar  ny matplats till Sockan.

Sockan fick grejja med bron idag. Var ingen match för honom. Han bjöd även på hopp över tunnorna, från skritt. Roligt.
 Tulo var på banan samtidigt som Sockan, men fick hålla sig en bit ifrån. Hoppade upp och red lite på honom barbacka med bara sticken, testade lite volter med ställning, funkade! Lite vanliga sidvärts och sånt, gick bra. Red runt lite i trav  mellan tunnorna och funkade bra det med. Även liberty close cirkling i trav, lite self esteem boost för mej.

Bildbombning







Tulo och jag red till Erika och Nadal och grejjade lite. Först rask trav dit. Sen OL som vanligt och sen red jag lite. Jag var ganska ofokuserad först med fick ihop det hyfsat mot slutet. Tulo tuggade en del efter att jag begärt mer aktion i trav och galopp. Tuggade efter en lång stund, säker 1-2 minuter efter. Ridningen kändes bra sedan. Testade även liberty close cirkel, och det kändes som om det var comfort zone nu, erbjöd enkelt trav! Tjohoo! Sen blev det rast och vila, Tulo rullade sig noga och gick sedan iväg och ställde sig på SJ-pallarna.
Verkade Tulo fram.

Sockan fick sen en liten övningsstund på ridbanan hemma. Lekte med tunnorna bla, Testade att springa före och hoppa över tunnorna och han följde med och hoppade faktiskt. Han är väldigt orädd med tunnorna. Fortsatte även med cirkling game och flytta bakdel.