måndag 3 oktober 2011

Ny mark.

Känns som det är ny mark det här. Fast det är det inte, vet att typ "alla" jag någonsin tränat för sagt detta...
Men i allafall. Tränade 5 minuter OL i kväll med den "nya" energin. Tänkte verkligen på att gå upp till en sjua när han bjudit en fyra och jag ville ha en femma. Och att efter en F4 inte ligga kvar där utan göra en omstart. Liiite utanför comfortzone för mej då...  Så jag får köra lite friendly till mej själv med det här. Gillar tänket att ha en conversation about energy relaxation and balance. Känner att jag förlorar lite i "relaxation" just för tillfället, så det gäller att få till alla delar lika.


                             Energy


          Relaxation                            Balance
             
               "Konversations-pyramiden"


Men, ett helt annat steg blev det, och lite "border collie" över Tulo "Vart ska jag nu??  Och nu?? Höger? Vänster??"
Det är ju så bekvämt och egoboost när har jättemycket draw och är lite mer dominant och lat. Och travar lite lätt på framdelen så där. Nu ser han ju riktigt atletisk ut istället! Undemandade en del efteråt, borstade både kropp svans och man minsann. Och mindes vilken energi han hade under "NorrHälsinge Rallyt". Då var det ju verkligen hans idé att vara så där atletisk och framåt, så det finns ju där inne i honom själv. Vill få till ett mönster, där det liksom blir han själv som bjuder på denna energi, lika som han bjuder på tunnor. Tips från EB att superbelöna efter en sån där riktigt bra trav/galopp. Percis som jag gjorde för att få till att det var roligt att hoppa tunnor. Vilket var tips från Erika och EH vidarebefordrat från David Lichman.

Häftig måndag!

(Sockan fick komma in och äta och få lite sommarfällningspäls bortborstad. Orka borsta igen HELA hans svans på en kväll...)