fredag 13 augusti 2010

Galoppombyte, nu uppsuttet

I dag gjorde Tulo ett galoppombyte när jag bad honom, ridet alltså.
Var upp och pillade på i rörhagen, fokuserade på att flytta framdelen med lätthet, typ, med hjälp av både Erikas och Elisabeths kurser, och även viss sits-inspiration från senaste mastery dvd´n.

S var i stallet och vi dillade om ditt och datt, och så tyckte hon att nu vill jag se en galoppåtta. Hmm, gjorde en med ett enkelt byte, från höger till vänster. "Han travade emellan, sa S"  Så jag testade en ny åtta, från vänster till höger, och Tul gjorde ett jättefint byte, kom in under och höjde fram och superbra!!!! Hahaa =D 

Lön för mödan efter allt strävande, men de sista pusselbitarna föll nog på plats nu under helgen, även om jag kände mej väldigt frustrerad i tisdags - men så kan det ju kanske vara när man liksom processar nåt.

Klart man får komma in en sväng och få en näve havre när man varit så duktig  ;-)  Fast Tulo har ju kunnat det här sen han var fyra timmar gammal, bara gamla matten som måste lära sig ett och annat. Tur jag har Tulo!
Kul i helgen, särkillt i tisdags, när jag kände mej aningens (...) frustrerad och tyckte att jag for runt som en spastisk apa på honom - och så när jag stannade så vände han på huvet och frågade: Godis?