lördag 6 februari 2010

Solen kom fram =D





Utsikt ena hållet -


- och utsikt andra hållet.


Träslottet


Mitt förrförra jobb.

Solen tittade fram för första gången på länge och genast kom livsandan åter. Stack iväg till stallet och övade lite hoppa genom rockring med Dessie, tänkte att jag kunde sitta på Tulo och hon hoppar genom ringen. Vi är inte riktigt där än ;-) Båda gillar ju godis lika mycket, och Tulo är liiite läskig säger Dessie, och det kan hon ju ha rätt i. Jag gillar också godis, fast inte mosade pepparkakor blandat med havre.

Sen stack vi ut på en joggingtur utan Dessie, runt Träslottet, tror det blir en mil kanske. Djupdök i en snödriva på ett ställe så jag hamnade på Tulos huvud/hals som låg i snödrivan = time to get off...

När vi kom hem stack en av travarna i väg på nästan samma runda. Man får ett annat perspektiv på träning när man har dem att jämföra sig med, de kom hem betydligt fortare trots att det varit en ganska lugn runda för dem. Det 'är bra, tror ju lätt annars att Tulos ben är gjorda av socker.

Skidlopp Harsa Bollnäs

Skidlopp mellan Harsa och Bollnäs 5 mil den 13 februari.

Kortvariant Acktjärbo Bollnäs.

http://www.rehnsbk.nu/skidor/

Tror inte jag ska va med själv, hostar lite för mycket fortfarande, och har sammanlagt åkt 4-5 mil skidor under säsongen.