lördag 12 juni 2010

Cantuuriiinng

Lyckades passa in ett uppehåll i regnandet och stack upp en tur till Svarttjärn. Kom alldeles helt själv på att om man lägger sticken helt lätt lite på vänster bog så fattar hästen - vänster- galopp. Detta har jag kommit på helt själv, aldrig nån som försökt tala om det för mej. Dom skulle ju bara försöka tala om nåt!

Det blev iaf mest galopp på uppvägen och skritt hem. Friendly med sticken i ridning, det hade jag visst pajjat lite i min IVER.

Utrustning var padden, halsstring och sticken, repgrimma och rep för säkerhet behövde inte använda det. Hade även hjälm, behövde inte använda den heller som tur var.


Nedan faktiskt en BRA video, titta på den!

¨

Dumma dumma :(

Åh alla andra hästar i hagen är helt dumma i sina huvuden. Dom är LBE allihopa,  och så fölungen som hakar på de andra grabbarna. Nu har dom börjat med att valla bort Tulo när jag ska hämta honom. Ingen oöverstigligt problem, men lite irriterande. Jag måste gå ut och skydda honom för att han ska kunna komma in. Undra om jag kan kräva att de andra stimulerar sina hästar lite mer, så de slipper bli så uttråkade och hitta på en massa otyg. Eller så får jag dänga upp dom rejält så dom flyr bara dom ser mej i hagen! Mouahahahaaaa.
U's grannar verkar ju veta hur man gör.

(nej det tänker jag verkligen INTE göra)

Inredningsblogg


Det finns nätter då Fantomen lämnar djungeln och går på stadens gator som en vanlig man. Ibland gör jag icke hästrelaterade saker, som tex måla kökssoffan. Fast det får inte bli en vana.