onsdag 30 november 2011

Red Tulo på bana. Verkade först, lyckades tydligen stretcha ut en hel del muskler på mej själv för det gick mycket enklare att sitt med långa ben.

Skulle bara kolla igenom lite på ridbanan, men det blev ett helpass.  Först lite volter med öppna så där, i skritt och trav. Lite galopp som blev så framtung så jag beslöt att rida freestyle för att han skulle balansera upp sig själg, och kunna svänga bättre. Skulle sedan rida till Salabanan - genom skogen, inte så så smart en mörk novemberkväll- efter att ha ridit in i några grenar och genom nåt konstigt sorts hål på marken, och det inte gick att se alls vart man var gav jag upp den iden.

När vi kom hem fick Tulo stå i boxen medan jag sprang mina 2 km. efter det lite terapiborstingn och sedan gräsätning på gårn.

På jobbet hade vi VP-dag + trivselaktivitet som  var ett besök på Furuviks djurpark där vi blev guidade bland primaterna. Så otroligt intressant! Kan varmt rekommendera ett besök där. Extra intressant också tror jag eftersom vi hade Ing-Marie som guide. Ett studiebesök som på nåt sätt täckte in mycket mellan himmel och jord.