fredag 9 januari 2009

Fredagskväll i skogen

Studerar min nya L2 pack. Har hunnit kolla på en skiva som jag inte sett förut. Många kunskapshål som fylls igen! 6 st osedda skivor kvar!
Saker som fungerade (ännu) bättre idag än förut: porcupine. Lastning. Sen undersökte jag lite olika trösklar när vi gav oss iväg ut på ridturen. Vet inte om jag överanlayserar, intressant är att han är mycket intresserad av alla balar och vagnar som finns på väg upp till skogen. Vi strosade sakta iväg, ledde från zon tre och det blev lite stopp och så där. Sen hittade han en pinne som han lekte med ett tag.
Det var rätt varmt, -1C nu ikväll så T blev rätt svettig, vilket gjorde att han stannade och gjorde klart för rullning på vägen hem. Jag hoppade av och så rullade han och sen red vi vidare. Nån som har nåt att säga om rullning; dominant, avslappnat och förtroendefullt eller bara att det kliar så förbåldat i pälsen? Kissar gör han nästan varje gång vi är ut på tur, som unghäst fundrarde jag om han hade fel på njurarna

Nästa helg ska jag åka till Berlin och fundera på annat än hästar! Tyskland två gånger på ett halvår är en drastik ökning av antalet besök.