lördag 22 november 2008

Min gröna cykel!


Gissa om jag är glad! Hittade den utanför en av pizzeriorna i Arbrå. Kände igen den när jag åkte förbi med bilen ikväll på grund av stigbygelreflexen på styret! Har städat lite idag så nu har jag hittat nyckeln också. Kan man ju låsa den kanske, när den står på stationen hela dan.


T och jag på hov och hundpromenad efter dagens paddocksejour. Vi körde, enligt min komihålapp på handen; N prep, SW, smell tail, Tunge, lead wr. Det sista fick jag själv fundera länge på vad det kunde vara som jag menade... Mer grejjer blev det också som inte var på listan tex vända igen utan att tappa gångarten, och en del övningar utöver L2 tasksen som jag faktiskt glömt namnet på . Inget filmat i mörkret, bara övat.
Det syns på bilden att T vet vad som väntar när kameran kommer fram, lika bra att blunda.


Tulo fikar lite innan vi började greja utomhus. Kolla den nyligen vinterklippta svansen, lagom så här till "cause your horse to smell the tail for 10 seconds..."

Helgdag

Verkar bli en sömnig dag idag. Det lovas snö till kvällen. Kanske lagomt med undemanding tid bara? Saknar den bärbara datorn, kan inte ladda in kamerafilmerna från rackabajsarkameran med den här gamla.

Det känns bra att ha påbörjat L2 filmningen. "Jag filmar L2! Jag är klar i god tid innan Jul."

Öronen bakåt sträck

Försov mej i morse, råkade stänga av mobilväckaren när jag använde timern till HT:n igår... Kom till jobbet nio. Sen var det full huggningen för alla med en låång lista med ändringar att ha klar till innan helgen. Kom hem till nio på kvällen med huvudvärk... Tur att en tjej i stallet lånat Tulo som skrittturs-sällskap tidigare på dan, for inte dit ikväll.
Dessutom hade nån lånat min cykel som jag ställt vid tåget, den är väl lite äventyrlig av sig, den är ursprungligen en gammal hittecykel (lagligt hittad vid samma station!) som skulle skänkas till Estland, men så fick jag den istället när jag var fattig student. Det är jag kanske inte längre, eller???

Jaja. Har en plan att filma en massa L2 tasks i helgen, fast nu känns det mer uppbyggligt med en fikatur i skogen, eller nåt annat mer kravlöst. Filmade lite hold the tounge och led med frambenet i torsdags, men saknar ett bra stativ till kameran. Gummiband mot en boxdörr är väl fiffigt men inte så praktiskt.