söndag 17 juni 2012

Vagnen, magic moment och Bobson says Nooo!


Här Eva är bilder på vagnen. Ett däck är borta för jag ska köpa navmuttrar till den. Träsitsen sågade och skruvade jag till häromkvällen, riktigt nöjd med det, brädorna sitter fast i metallen utan att vara inskruvade i metallen!

Spännande med Bobson idag, han sa "Nej" när jag frågade om jag fick hoppa upp på honom! Kändes som om han äntligen börjar konversera med mej (så att tom jag märker det! ). Donade sedan med en massa friendly, approch and retreat, och ja, jag fick sitta sen på honom. Men SÅ intressant, har känt att han haft ett tjockt ogenomträngligt lager av instinkter och bara automat-reagerat på många saker. Därför ser jag detta som något väldigt positivt, som att han reflekterar över saker och meddelar hur han upplever det.

Hängde som vanligt rätt mycket i hagen på eftermiddan-kvällen.Fick en mycket speciell stund med grabbarna, vi kliade och var bara "vi", i kvällssolen som färgade Bobson kopparröd, och Tulo stod och blåste varm luft i mitt öra i flera minuter, medan han stod med huvudet över Bobson rygg och vi kliade och njöt av dagens slut. Mycket speciell stund. We go way back! Och nu Bobson också!