lördag 16 januari 2010

bara minus fem grader kallt =)


Bild från samma plats men annan dag.

Hästarnas vårkänslor väcktes idag av ett av stona som plötsligt bara var så vacker. Tulo gick lös på gårdsplan när det kollektiva fnattet började, och jag tog det som en invit till att leka lite liberty. Sprang och hämtade sticken och så lekte vi lite tunnelcirkling, åttor, hoppa tunnor, draw och så. Kul!

Sen blev det långtur till Orrberget, blev drygt 15 km. Galopperade på ganska friskt i ett par kilometer. Tulo blev skiträdd för en skidåkare och sprang in i det mycket vackra stoet.
Han var öht ganska på och föreslog på hemvägen (!) att vi skulle ta omvägen via Koldemoåsen, vilket är en mördarbacke med en stigning på kanske 100 meter över en halv km. (Den vägen tog vi inte). Det var mycket istappar under magen när vi kom hem. Själv var jag lite seg, har nån sorts förkylning på gång.

Kände faktiskt för ovanlighetens skull att jag var tvungen att plocka fram lite arrows, brukar ju oftast inte behöva fler än dem jag förmodligen använder utan att tänka på. Roligt att han var så pigg iallafall! Det är nog bra att rida på lite okända marker.