söndag 10 juli 2011

Människo sent

Var uppe sent och människade mej i går så idag var det inte så mycket ork idag, märkte att jag hade inget tålamod alls.
Passade på att gå och kolla om bäcken vid första vändplan var passerbar, det finns fina ridvägar bortom den men man vet aldrig om den är passerbar, efter alla skogstraktorer som kört där. Tulo fick följa med i ena ändan av ett rep också. Han hade ett 2 cm lager av blöt jord på typ hela sig, såg väldigt hästigt skönt ut och inget jag kände för att ta bort.

Fixade lite med div stockar och stenar i bäcken så att passagen blev ännu bättre, och lyckes sitta på huk i vägen för Tulo när han skulle slå undan en broms under magen. Hur klantigt är inte det och hur arg blir man inte? Promenaden hem fick han gå helt lös och jag tänkte att nu blir det hagen för Tulo och kvällsfika för mej. Skulle bara gå och kolla att det fanns vatten i vattenautomaten i hagen, och då knatade Tulo dit också och ville bli kliad =) Skönt med en häst som tål att man inte är på topp jämt!

Roligt var det i går iaf, med människoandet, och jättefin morgon när jag cyklade hem till stugan. Solen hade nästan gått upp, gryningsljuset sken så fint på molnen och vindkraftverken blev rosa upp på berget. Och förstås på dalgången och älven, morgonfåglarna kvittrade och nästan allting!