tisdag 27 september 2011



Red ut sandsvängen med Tulo. Blider från ridturen i går. Nån liten exttra sväng längre än tidigare, så kanske  det blev 8 km!

 Bobson hade haft oturen att under natten bli injagad i extrahagen bredvid den stora hagen, så han gick där i morse när jag kom till stallet. En stolpe var knäckt och tråden låg bitvis nere. Beslöt att han får vara inne några nätter i stallet ett tag tills han inte är lika utvisad. Kan ju vara svårt att se vart man ska fly undan när det är mörkt.
Så han fick gå in i kväll, och fick sin extramat samt blev verkad lite. Verkligen en underbar lite kille, han stod så snällt och duktigt vid verkningen! Fötterna var väldigt fula tycker jag, men det ska det bli ordning på nu. Ska få ut hovslagare till veckan också. Övade även att mocka inne hos honom med grep och skottkärra och det var inga problem alls. Borstade honom också förstås. Han fick stå i dubbla rep på stallgången medan jag höll på, tycker det är bra om dom kan göra det. Tulo fick vara kvar inne medan jag höll på och pysslade med Bobson.