tisdag 12 augusti 2008

padockpyssel i sakta mak - utan kamera


Vi fnular på i sakta med små hinder, roligt att leka med vippbron! I kväll när jag slutat med grejja med T och tänkte att Dessie kunde ju få hämta hem konerna, så kom det en vit stor häst som minsann vet att det är BRA, MYCKET BRA!!! att visa intresse för konerna. Hade plöstligt två som "hjälpte till" att samla in dem... slutade iallafall med att jag fick plocka ihop dem själv. Konerna börjar se aningens konstiga ut också, liksom platta på nåt vis. Ungefär som "koredskap".


Tulo funderade ut att han fick havre om han stod med framfötterna på vippbron och vippade :)

Sen lekte vi fram att stå med bakhovarna på vippbrädan, läskigare men ganska OK. Går ganska bra också att stå och vippa med alla fötterna på också, så där som man ska.


Kanske passar alldeles ypperligt nu med en massa "patterns", behöver iallafallfall en massa ideer om grejjor att göra. Funderar på att lägga nån sorts rolig bana ute i skogen, typ som en scout-spårning fast rolig för hästar.


Annars hade jag ju bestämt att köpa nya L2 nu minsann, men det blev verkligen ändrat. Cirklarna blir rubbade... liksom min fina plan... Jaja, ingenting är ju så konstant som förändring.