söndag 6 mars 2011

Fredag till söndag

I går lördag var Hanna här i Gävle så hon red Tulo på ridbanan. De fick göra corners game och clover leaf.. Sen gick vi hela långa vägen till unghästhagen Hanna och jag. Hanna kommenterade när vi var på väg tillbaka till stallet att "Man blir så glad när man varit med hästarna" .  =) 
Hanna var här i fredags också, då tittade vi mest till hästarna.

Jag gick inte gick i hop så bra med stadslivet i går, var på IKEA - en lördag. Mer än vad jag klarade av i går faktiskt, för mycket trafik och människor på samma ställe. Annars brukar jag gilla att gå runt på IKEA.

Idag blev det lite allmänt matande av Bobson, kan säga att han är alldeles tvärtemot hur Tulo är, jätteintressant och kräver sina funderingar hos mej. Vore kul att fixa en liten unghästträning för "nån" vid tillfälle.

Med Tulo idag fortsatte vi vårt roliga rejsande på rundbanan. Han stannade riktigt häftigt (som i coolt) från galopp och vände. Jag hade hjälm och en stick. Lite coolt faktisk att rida på i full fart utan ens grimma och sen stanna nästan i slidestopp =) Roligt också för nu börjar Tulo komma när jag visslar i hagen igen. Är nog att jag känner mej mer hemma här + att vi gjort roligare övningar.