måndag 19 mars 2012

Bobsons helg 17-18 mars




Lite lek med Nadal på lördagen.




Även lite OL övningar, märker att han har svårt att jobba med mej på högra sidan, hoppade bla tunnor som gick jättefint i vänster varv, men inte alls i höger. Han springer gjärna utåtställd där också. Har haft det här problemt tidigare, men så fick vi till det så jag tuckte det var bra. Men tydligen inte jättebefäst. Så får backa lite där tills det "turns loose". Måste jag ha en hel häst som sitter ihop innan vi bärjar mera med inkörning!



 




Åt min söndagslunch i hagen i söndags. Bobson kollade in det mesta.




Hittade lite hårlösa fläckar vid manen i söndags, misstänker kanske pälsätare. Om nån har erfarenhet av det så säg gärna till!
Iaf så fick Bobson sin första dusch pga av detta. Ville tvätta igenom manen för att se att det inte bara är att den är liksom "igengrodd". Funakde bra att duscha, efteråt var det så här mycket gäspningar =)

Svänga med svansen

Har övat på att gå bakåt och svänga genom att dra i svansen. Tog en stund för mej att klura ut. Med lite "vi är här" tänkt så gick det bättre och min timing blev bättre. Dett är alltså nåt som jag inte lyckats få till tidigare. Rakt bakåt har gått bra, men inte svänga. Men nu så!