söndag 7 februari 2010

Hästtoa




Ville gärna komma idag. Kanske var det roligt i går, eller så var han törstigare för det var lite kyligare idag.


Att stå med frambenen på pallen sitter som ett smäck, och ett ständigt förslag från Tulos sida. Det är ju lite läskigare att stå med bakbenen på den, så då kan man ju skita på den. Var som att han ev började bajsa RB men hann flippa över till LB innan allt kommit ut.
Efteråt tänkte han backa bakåt, så där som för att lukta på sitt eget bajs. Så var pallen inte lika bakbensläskig längre. Såg ett tag ut som om han självmant tänkte få alla fyra fötterna på den, men det kom aldrig till skott. Får bli en annan dag. Den är rätt halkig för hästhovar.

I övrigt kände jag att visst, vi gjorde grejer, men jag hade inte rätta snitsen själv. Vi övade lite tunnor, cirkling med tunna OL och L. Han kan agera ganska dominant i libertyn. Det är kanske svårt för mej att sätta rätt fas ibland, kanske att vi egentligen inte är färdiga för en del saker som jag vill göra. Det som händer är svansviftningar, öronen bakåt och huvudskakningar.

Red lite också, fast sen somnade jag nästan på hästryggen mitt i hagen, slut på idéer och tappat farten.
Måste komma ihåg vad vi gör som blir bra!!! Och komma igång med lite patterns kanske, nu är ju rörhagen plogad och fin, vad hindrar att jag gör clover leaf 7 dagar i rad?
Veckans utmaning till mej själv kanske=D
Dags för lite elbow grease som mr P säger.

Kanske ska jag lägga ut ett litet spånspår i rörhagen för att motivera mej själv till CL.