onsdag 5 januari 2011

Blenda Elby Produktion presenterar litet stolt: Bobson

Bobson anlänt.  En cool kille verkar det vara, det var ju därför jag valde honom, eller om nu han valde mej... Måste ju vara den värsta dan i hans liv idag, så lite gnäggningar och vandring i boxen är det ju, men så fort jag gick in och kliade honom så var det så skööönt och han hängav sig åt det med hela sin lilla kropp!
Ganska svårt att få till bra bilder inomhus med en seg kamera och en pigg hästunge.
Hade värsta lyxen, för säljarna kom och leverarde honom till stallet! Annat än när jag köpte Tulo, då stod jag med en häst jag inte kunde lasta på en parkering i Bollnäs mitt i natten. I allafall så sa Bobsons säljarna, innan dom åkte att " den där måste du vara bestämd med, han kan inte få bestämma nånting".  Så han är nog en tuff lite rackare. Som sagt, det är det jag gillar hos honom, väldigt självsäker liten individ!

Pappan är en Irish Cob som heter Little Big Bob och mamman heter I Wont Wait, ett varmblod. Han är född i maj i fjol. Uppfödd i flock med ston, föl och en hingst. Gick granne med en kohage nu när jag var och kollade honom, och van vid liv och rörelse och en massa andra djur.