söndag 18 december 2011


Sockan och jag gick till Erika och Nadal och tränade. Bobson var lite intresserad av mina vantar, och det slog mig just att hans mamma kallas för "Vanten" och själv kallas han för "Sockan", lite kul ju.

Märktes lite att han var ovan med att gå på promenad själv så det är ju bra om jag kommer ihåg att göra nåt utan Tulo också. Han var jätteduktig hela dan, största målet var ju som sagt den "ensamma" promenaden, men väl framme hos Erika grejjade vi på i vanlig ordning med det ena och det andra. Han är verkligen "med" nu och känns som en "riktig" häst som man kan samtala med. Det blir just bara regelrätt träning för oss nån gång i veckan när vi tränar tillsammans med Erika och Nadal, i övrigt är det mer vardagsträning som sker så fort man ser hästen.

Tulo fick en lassopromenad i går, tillsammans med en kompis och hennes hund. Idag var jag så genomblöt efter att ha varit ute med Bobson först i blötsnövädret och sen pillat bort snön från eltrådarna i bägge hagarna, så han får ytterligare en softardag.