lördag 26 november 2011

Bildbombning från dagen "Handhäst".













Vi begav oss till Erika och Nadal idag, Bobsons premiär som handhäst utanför gården. Han skötte sig med bravur!

Tulo gav mig en påminnelse om fas fyra innan jag hoppat upp och vi givit oss iväg. Bobson gjorde tydligen "fel" och Tulo han tjonga till honom innan jag hunnit reagera, jag höll på och fipplade med repen. Intressant att se hur pass mycket dom tar i själva.

Väl framme körde vi lite lekar med Bobson medan jag satt kvar på Tulo, och då märks det ju så tydligt hur pass väl Tulo liksom är "under mej". Fanns lite som fattades där. Fixade till det sen utan Bobson som handhäst, och red runt freestyle med riktigt bra styrningar och så. Även bra med ett vettigt underlag som hästarna inte halkar i. Tulo fick till bra galopp också, jag kunde be om mer energi utan att han blev sur, och då blir den ju mer bärig.

Lekte även OL från backen med Bobson. Kul att idag kom vi fram till "konversation" Bobson och jag. Pratade bland annat om att flytta ut bogen, och det blev verkligen en kommunikation. Jättekul, äntligen! Kändes som många polletter halkat rätt under vår vila.

En annan "first" för idag var att Tulo fattade att han får godis för att LIGGA ner, inte för att han rullar. Han låg kvar länge och liksom "fattade". Flera gånger. Annars har han mest sett ut att "det var väl trevligt att jag får lite godis", men idag såg han ut som om han fattat att jag gillar att han ligger kvar! Verkligen kul!!! Kan säga att min sadel levt ett tufft liv idag...
Själv det att ligga på kommando återstår dock.

Bio och helgdagsfin

Gick på bio istället för att att motionera Tulo idag. Såg Tintin i 3D.
Och stack ut och sprang en sväng själv istället, hoppas komma igång med det igen. Gick bättre än väntat faktiskt!
Lille Tulo får stå inne över natten och torka så det kanske går att borsta bort leran - nån sorts helgdagsfin kan han ju va till lördag och allting. Han såg rätt nöjd ut med att vara inne.

Christinas world, Andrew Wyeth, målat 1948.