lördag 4 december 2010

Jättebra!!!

Funderade på vad jag skulle hitta på med TUlo idag. Känns lite som ett antiklimax när man har jobbat och så blir det helg om man vill göra ALLT! Började med att fixa med lite annat, serva stängsel, skotta runt transporten och sånt där man också gärna gör i dagsljus. Bra sätt att varva ner innan man sätter igång med sin LBI.

Lekte lite med close circles i liberty, ett par tunor och jag i mitten, och så funderade vi kring koncepet "springa" i circle. Faktiskt började han ställa frågor, och föreslog trav, och ett galoppsprång också så det var väldigt bra.

Sen red jag, pre-checkade lite först och huj vad han var med på noterna! Han lyssnade på allt, så nu kände jag verkligen att jag måste sitta balanserat, för så fort jag kom i obalans så svängde han åt det hållet som min kropp sa. Jättehäftigt! Galoppera vill han också, så jag sa OK gör det, och när jag bad honom svänga in lite Clover leaf- aktigt in på banan så galopperade han en superhäftig nästan som samlad galopp, så då hoppade jag av och gav godis. JÄTTEHÄFTIGT! =D




Film från dagen, mest hästar som äter i hagen och sånt.

Vindkraftverken idag (titta en snurrpinne!)

Nu är dom uppe tre stycken. Tror dom är typ hundra meter höga, och står på ett berg som är också 2-300 m över havet. Skulle vara roligt om man kunde gå in online och se hur mycket el de genererar, sen när de börjar snurra!