onsdag 2 mars 2011

Rejs-bana och så.

Igår testade jag och Tulo en liten uppplogad bana som den eminente stallägaren plogat upp på en åker. Tulo tyckte att det var skitkul! Vi rejsade på och han blev allt lite svettig!
Vi gjorde typ samma idag, hade tänkt ta på sadel och träns, men det blev tom utan grimma... Övade lite iaf, att vända som i ett U och så fick han små morotar då. Alltså att vi inte rejsade runt runt bara, utan vände också så banan blev som ett U.

I Bobsons stall kikade jag och Erika en stund på två stycken som höll på med klickerträning av en av islänningarna. Intressant och det såg väldigt kul ut.

Bobson fick idag komma ut ur hagen och få sitt kraftfoder. Tror jag ska göra så i fortsättningen.
Jag verkade även Tulo lite idag, och kom fram till att verkknivarna nu med råge har passerat sina bäst före-datum, iallafall om ingen slipar om dom på ett bra sätt. Försökte ta några små filsor från Bobson härom dagen men det gick nästan inte med de slöa knivarna och hans små fötter som inte vill vara uppe så länge.

Lite segt har det kännts att ha Bobson så långt borta från all ära och redbarhet, men jag tror det blir bättre nu med lite uttag ur hagen och så.