fredag 7 januari 2011

Bildbombning på underverket igen.

Snö i fejan, en anledning att ruska på huvet,
Först nosade han på mej...
...sen blev det den här minen...

  

Stoppade in storbollen i hagen för han såg ut att behöva lite stimulans. Den var rolig! Jag bar den över huvet och han såg mest ut som att det var spännande! Vilken ponny! Sen försökte han putta på den med nosen och backade sen in i den, ligga lite på den. Igen - COOL KILLE!

Innanför

S fixade grinden, så på em höll Bobson sig innanför stängslet hela dan. Bara att hoppas att han fortsätter så! Nu är han inne på stall för natten, bara Tul är ute är en stund längre och filosoferar. Ska testa så här har jag tänkt över helgen, på måndag finns inte lika god passning.

Solen tittade fram också så det var riktigt fint!

hmmm

Jaa, testade med häst nummer två idag på morgonen. Verkade fungera fint, och bra mycket bättre än med Tulo. Dock tyckte även denna häst att lille Bob behöver en hel del uppfostran, och när lille Bob slipprat sig ur rörhagen två gånger, gav jag upp och ställd in honom och Tulo. Lite pysligt med hagar nu med all snö, tjäle och svårigheter att få till strömmen. Tyckte rörhagen var ett alternativ, men det är för glest mellan rören.

Dags att hitta en ny lösning! I övrigt är han forsatt lika trevlig. Förstår att han behöver tuktas i hästvärlden, han är väldigt intresserad av stona...