tisdag 10 december 2013

Småslalom

Lite stallfix på kvällen och efter det OL med Tulo på ridbanan. Lite åt alignment-hållet och mycket sideways under skritt och trav. Hoppade upp och red sedan lite skrittpiruetter, sideways i trav och skritt. Bästaste Tulo han är som så bra och han kan nästan allting, utom slalom.

Hämtade Bobson sen till stallet för allmänt pyssel och kratsade hovarna (!)... och han var väldigt duktig med sitt höger bak. Som ett vanligt ben.

Rullade fram rockarden, det var länge sedan, och bad honom kliva runt i skaklarna och sen ställa sig "rätt" och tydligen har vi gjort det mycket förut för det satt som ett smäck!
Jag kunde stå på skaklarna och i korgen och hoppa så att hela rockarden skakade och skramlade och han stod lugnt kvar. Kan bli riktigt bra när väl bakbensfriendlyt är befäst till 200 procent. Bäst vi lekte på där så passde han på att bitas lite, blev ju så godissugen...

Kom på mej själv sen med att sitta och köra småbilar med katterna i sadelkammaren... way to relax! Katterna var inte så intresserade av bilarna alls faktiskt.


Inga kommentarer: