torsdag 16 juni 2011

OK kunde till slut inte låta bli att göra testet och fann mig enligt mina svar vara RBI/RBE. Hmmm, on the cusp. Kan det stämma tro?

Tulo fick en LBI dot ganska nära mitten.

3 kommentarer:

Ulrika sa...

När jag gjorde testet fick Åvik RBI/nästan LBE on the cusp och jag är en klockren LBE nära den yttersta ringen.

Fast jag tyckte att det inte var så särskilt passande på Åvik det som stod. Kanske för att de inte så mycket kunde med sin färdiga mall ge riktlinjer för en LBE/RBE utan valde att ge RBE förslag.

Men jag trodde nog att det skulle vara komplexare, men som MArion skrev: Lådan och pärmen är ju vansinnigt snygga ;)

Manno måste vara LBE, nu när han kommit upp i kondition har LBI försvunnit.

Blenda Elby sa...

Lite fler och komplexare frågor tycker jag att man kunde fått. Eller billigare. Men jag tänkte (försvarade mej själv ;-) ) att det var ungefär som en kurs...

Kan känna igen mej väldigt mycket i just att ligga på "the cusp" mellan RBI och RBE och det är rätt intressant läsning på humansidan om det. Även om jag försöker ta det med en nypa salt, det är ju en utvärdering jag gjort av mej själv. På hästsidan känns det ju mer invant att jobba med de här tererna.
Skulle vara intressant att höra om andra tycker att det stämmer (och bara det tror jag är rätt mycket åt "right-brain " hållet =) )

Får göra en fin låda själv, för jag gjorde det digital ...

Ulrika sa...

Jag hade den stora turen att få mitt av Marion,som samlat på sig flera. så jag behövde inte betala, men de är väl dyra för det man får.

Jag tyckte nog att jag stämde ganska bra, men jag var också en så ren LBE. Jag tänker om det är för dig som för Åvik att man är en komplexare och sammansatt varelse, så räcker inte deras program till för att lista ut vilken blandning man är. Kanske är det därför du inte tycker attdu känner igen dig helt.