lördag 18 september 2010

Lördagskväll i timmerkojan.



Ny liten pålle i stallet idag.


Extra bra för katter, tydligen.


På väg hem igen.






På dan upp och beta och hälsa på den nye lite.
På kvällen iväg till ridhuset igen, fipplade med allt möjligt.

Lyssnade på senaste audio DVD'n där Linda sa (som jag uppfattade det) att LBE människor kan ha mindre lätt att organisera.

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Jag är ju hur LBE som helst och hur oorganiserad som helst!

Blenda Elby sa...

Då är vi två!!!

Känns så bra om det finns ett samband med detta, kanske går att hitta nån bra stategi då för att liksom få till det!

Hmmm, ska kanske läsa horsenality charten med avseende på mej själv... host host navelskåderi....NEJ, personlig utveckling heter det!

Ulrika sa...

Jag funderar ofta över strategier för mig själv. Eftersom jag försöker utveckla strategier för mina elever hela tiden. Men den strategi som fungerar bäst för mig som pedagog, eller lättast kommer till mig har varit att göra bort, mig tappa bort mig och ting och sedan ta det en nivå till. För när jag till slut virrar med flit, så är jag med och har koll. Plus att eleverna har vaknat till och ser till att jag skärper mig.

Fast jag vet inte hur det funkar med hästarna.

Blenda Elby sa...

Kanske kan vara bra för mej nu att bara vara och njuta av det jag har! Känns som om att typ vara i nu, är en bra strategi.

Ulrika sa...

Nuet är alltid en bra strategi.Men jag kan allt behöva strategier för att komma till nuet, eller för att skalla bort allt virret.

Men det är sant när det funkar är man öppen och i nu med en riktning eller kanske mot ett mål eller kanske att man låter målet komma till en.

Asch. Borde nog ta tag i nuet och sova nu=)