söndag 20 december 2009


Började bakvänt, först liberty (varför?) och sen freestyle och sen OL. Kan väl säga att i OL började det rätta till sig, fick lite fina frågor på slutet. Körde lite byte av varv mer precist, och Tulo frågade på slutet och då slutade jag. Märkte att jag blev lite irriterad innan när det inte funkade så bra som jag tänkt med det andra, och vi plusade runt i halvmeterdjup snö. Tyckte att det var en bra ide att skippa repet för all nysnöad snö, men men... Ordnade sig ju till det bättre sen när jag tänkt efter lite.
Nu ska jag ut och köra bil i det här vädret är det tänkt =)




5 kommentarer:

Lina sa...

Dom är finast rumporna när dom är lite frusna. Vad mycket snö! kör försiktigt ;)

Nypan sa...

Oh, en likadan häst som jag har (en skitgris) ;-)
Skitiga hästar är lyckliga hästar, eller hur?

Vinterkramar :-P

Åsa sa...

halvmeter snö... det måste ha snöat rejält hos dig. Här har det snöat på lite under dagen det blir bra. I Östersund var det mycket mindre snö. Hoppas allt ligger kvar nu.

Ulrika sa...

Fina foto =D

Att börja med liberty är inte alltid smart, men ibland är det riktigt bra, för då märker jag att jag är "direct thinking" så att det skriker om det. Jag bara begär och kollar inte att hästen är med.

Ibland börjar jag med nya övningar i liberty för att jag inte ska trycka Manno igenom övningen, om du förstår vad jag menar, med den lite besynnerliga beskrivningen.

För jag blev precis som du irreterad när det inte gick så bra som jag tänkt mig (och blir det fortfarande ibland) men om man blir irriterad för att det inte blir som man tänkt sig, då har man inte bjudit in, då har man gett order. Så tänker jag om mig själv i alla fall. Jag vet inte om det är applicerbart på andra.

Blenda Elby sa...

Hemma igen.

Visst är lortiga hästar lyckliga, Anette! Är mer orolig om han är ren...

Att jag kände mej irriterad tyckte jag mest var intressant, eftersom det var länge sen jag blev det i hästsammanhang, åtminstone på det viset. Tror att jag egentligen redan hade gett mej ut på resan jag skulle i väg på...