lördag 26 september 2009

Skojjar till det lite?


Mest kanske för att jag tycker det är kul att göra film...
45 sekunder lång.
De roliga ljudeffekterna försvann dock vid överföringen till bloggen.

3 kommentarer:

Nypan sa...

Jättefint, allra helst galoppen på stället där i slutet ;-)
Ni är så duktiga, jag vill oxå kunna.
Men, men, det är väl bara att kämpa på.

Kram på dig
\Anette

Ulrika sa...

Den där snurren med rumpan in, den är lik den som Manno gör, som jag tror kommer när jag trycker till honom för kraftigt (behöver inte vara med sticken, räcker med mental emfas). Manno har bara mera hingst-energi i sig och gör lite mer tydliga "skolor ovan mark".

Hur tänker du kring Tulo och rump-invändningar?

Blenda Elby sa...

Jag tänker "Whoops, shit happens. Nu gjorde jag nog nåt fel nånstans, förmodligen för mycket tryck på fel ställe vid fel tillfälle."
Samtidigt kan han vara lite LB resitant ibland, men det är bara att forska vidare. Jag förväntar mej inte perfektion vare sig av honom eller mej =) Vi håller båda på att lära oss, särskilt jag =) Ska öva ännu mer OL inne i pennen också.

Tycker också att det är intressant i libertyn att se vad jag får (usch känner klichéerna radas upp...)Trycket behöver som du ju skriver inte vara särskilt fysiskt stort för att uppfattas av som stort av hästen.

Överhuvudtaget tycker jag att det är väldigt intressant. Balansen mellan att vara så "lite" som möjligt samtidigt effektiv.

Åssså tycker jag att det lät väldigt gulligt när han samtidigt smågnäggade! Har aldrig hört det på det viset förr! Öht var han ganska pratsam i går, gick och hummade rätt mycket under ridturen. Var kanske en del spänningar som släppte.