fredag 10 april 2009

en aningens över-hausad film...

Detta är en SAKTA film, fast i snabbversion... inte mycket action alls. Med både T och jag behövde tänka... (jag har svårt för att få detta med OL åttor roligt, de är inte med i filmen här heller)
Det är alltså filmen från för några dar sen, inte mycket att se faktiskt.

Kolla här istället =)

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Tack för gymnastiken, hade bara sett lite av den förut. Skrattade gott , bra start på dagen :)

Vad det gäller det långsamma så är det det som hjälpt mig att inse hur mycket för snabb jag varit med min häst. Har inte förstått varför han inte lärt sig åttan och väva . Såg Sofies film och insåg plötsligt att min häst behöver mer tid att tänka och ta mej sjutton om han inte börjar lära sig. Instruktionsfilmerna är kanske snabbare och jag tar efter eftersom jag är lite hetsig av mig. Tycker det är jättetrevligt när ni lägger in snuttar.
Tulo har utvecklats så mycket, faktiskt extra roligt att få följa just honom som jag föll för så direkt i Håsjö.

Blenda Elby sa...

Det är så bra med en blogg för man får nån sorts träningsdagbok, som jag inte skulle göra annars. Även om det kanske blir lite censurerat ibland =)

Det är nog bara att inse att jag varit för snabb med åttorna. Jag tycker ju att vi kunnat göra dem i typ tio år... Visst har vi fått till ett åttamönster, fast jag guidat honom genom hela. Ska testa att börja om från början, steg ett korta linan.

Ulrika sa...

Jag tycker att det är fantastiskt givande med dina filmer, för det är väldigt bra påminnelser för mig att ta det lugnare med både mina hästar och elever. Eller rättare sagt ett lugnare tempo och vänta på svaren, lyssna inte bara ge komandom utan att följa med i vad som blir effekten av dem. Så mera o-actionfilm =D

Och jag tycker också att bloggandet är ett utmärktsätt att ha någon form av träningsdagbok. Inte bara så att man själv minns, utan man har ju också tillgång till andras tankar och göranden. Det är lyxigt för mig som bor i en skånsk avkrok utan andra likasinnade (vad jag vet).