onsdag 15 april 2009

=)

Snacka om att det gick superbra idag! Skulle eg inte varit i stallet, men kom hem tidigt från jobbet iallafall. Gjorde dag nr 4 med tunnorna, och nu när andas-poletten ramlat ner för mej hade vi ROLIGT! Online, med tunnor! Och snygga hopp över tunnor gav Tulo också när jag bad honom! Tack U för din iaktagelse :)

Like totaly LBE =D

(level 1++ here we come!)

(Har läst nånstans om the miracles of day four)

5 kommentarer:

Anonym sa...

=D

/U

Anonym sa...

Jag är väldigt glad för att jag kunnat lämna en kommentar som varit till hjälp och jag är väldigt nyfiken på hur du gjorde med andningen eller tänkte på det, nu så här när jag tänker efter.

Och ganska stolt är jag för att jag såg oandningen! Jag är ju kroppsspråksnörd och vill ju gärna ha rätt. Även om Mano försöker träna mig mindre högmodig =)
/U

Blenda Elby sa...

Ja, jag insåg väl det fåniga med att stå och stirra ut honom, utan gjorde lite lekrörelser istället och tittade nån annanstans när han behövde fundera. Kändes mycket bekvämare och mer logiskt för T antar jag. Jag har liksom låst fast mig vid detta med slickandet. Det blir ofta så att pendeln slår över lite väl mycket i inlärningskurvan ibland ;-)
Det blir ju så att när jag gjorde detta med hälla andan (alltså omedvetet), blev jag för lite ledare, liksom, och väntade på att T skulle ta över, ungefär. Sort of.

Blenda Elby sa...

Alltså att fokuset försvann från T och istället var nån annanstans.

Ulrika sa...

Asch, det blev en så lång kommentar att jag gjorde den till ett inlägg på min blogg istället:)