lördag 28 februari 2009

Sportlov forts.


Det var faktiskt precis så mysigt som det ser ut!










Hanna och jag stannade till vid Tulo på hemvägen.


4 kommentarer:

Elisabeth sa...

När jag såg de härliga bilderna fick jag en ide`, kanske det är en sådan pulka jag ska ha till hästen. Bara andra skaklar.. Bertil har en, bara man inte talar för mycket om riskerna för kraschande kan man kanske få låna den:)

Eva Östman sa...

Det där ser ut som en tia på en skala :-)

Det finns stora fördelar med att bo i Norrland för den som vet hur man utnyttjar dem och det verkar ju du göra!

Anonym sa...

Ser kul ut, lite mer söderhavs värme än här. Nyper lite i nosen fortafarande när man rider lite längre. Men helt klart ska det bli lite korvrally under sportlovet!

Blenda Elby sa...

Använde ackjan i fjol för att dra upp några små björkslanor att ha till hinder och sånt. Tulo var lite skeptiskt - jag hade helt oprofessionellt förutsatt att han skulle koppla ihop ackjan med en likadan som vi körde ut hö till hagen med två gånger om dan vintern när han var tre och som han då helt oförskräckt klev över och runt... Snork! sa Tulo. (så mycket för det hästminnet ;) )Nu var det ju en hel annan situation. Jag som tänkt att det bara skulle vara att sätta sig upp och knalla iväg... Han har ju ändå kört ut ett antal kubik ved ur skogen. Efter viss tillvänjing gick det bra och vi kom iväg och hem med fyra små slanor. Jag red och höll i skaklarna med en hand.

Vill ju inte gärna bo nån annanstans än i norrland =)