onsdag 3 december 2008

Jackpott!

Idag har jag fått både Savvy DVD:n för December (hallå, det är ju bara december!!!!) och Dalpraktikens Julskiva! (Mammas Allers har kommit också...) Snöat har det gjort i massor och jag trots detta har tänkt spendera lite undemaning tid med mej själv i kväll, och vad passar bättre än en massa häst DVD'ar då!

Räknade ut att vi nog höll ett 200m/minut-tempo igår på sista travsträckan, ifall nån vill veta. Jag, tex. Brorsan har redan åkt 16 km skidor.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Frågan är hur lång sträckan är för att veta hur tempot var?
Kanske bara en tjurrusning hem ;-)
Här har ingen kollat brevlådan vi är ju insnöade.
Ska du satsa på vasan 2009?

Blenda Elby sa...

Hehehe, ja jag Tulo och jag sprang fort hem! (inte...) Sträckan var kollade jag idag 1.6 km och den joggade vi på 8.5 minuter :D
Satsar på kortvasan, 3 mil. Förra året blev det ju inget för då hade jag ögoninfektion just när loppet gick. Har tittat på eran julfilm, kul!!!

Eva Östman sa...

Jamen, det är ju urkul att veta hur långt det är. Från allt till allt! :-) Trippmätaren är den mest använda knappen i min bil - fattar inte själv att det är så intressant...

Stegräknare är också toppen. Och tumstockar och mätkäppar och linjaler och måttband. Nån som vet var man kan köpa ett sådant där mäthjul som de mäter hoppbanor med? Stegräknaren känns lite inexakt ;-)

Det är också kul att veta hur fort något går. Även om det ibland går sakta...

Ha en lång (!) fin helg!

Eva